Algarve
Door: demeeuwen
26 Maart 2011 | Nederland, Amsterdam
21 maart gingen we met Huub en Lity naar Ferraquda. We kregen de coordinaten en gingen rijden. Maar wij kwamen niet in Ferraquda maar in Praia da Rocha ook leuk . Een camper plaats voor 1 euro. We zagen Huub en Lity aan de overkant staan.We zijn een nacht in Praia da Rocha gebleven en toen naar Ferraquda. mooie plaats tussen de zee en een haven. Bij eb kwam er een ponton bijna droog te liggen en die zat vol met mosselen. Frans heeft er een half emmertje afgehaald en gewassen en gekookt voor bij de borrel. Nou was het geval dat daar een vrouwtje uit een ander camper gevallen was en een hele dikke knie had. Die had de dokter gebeld.Hij zag dat wij mossel zaten te eten, hij vertelde dat er in dat water riool geloosd werd. Maar ze waren wel lekker en we zijn niet ziek geworden.
25maart zijn we naar Silves gegaan ook een leuke camper plaats. Leuk stadje. Piri Piri gegeten en de ander dag een bbq gedaan.
28 Maart 2011 - 06:33
Aja:
Hallo meeuwen, jullie hebben toch wel een leven he, alleen maar genieten. Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. groetjes Aja. -
28 Maart 2011 - 12:27
De Blokjes:
Hallo Meeuwtjes,
Erg leuk dat we jullie zo kunnen volgen en ook kunnen meegenieten van jullie reis. We camperen al 12 jaar maar wisten niet dat deze site er was. Van nu af aan kijk ik geregeld even naar jullie belevenissen. Dit jaar zal het bij ons niet van komen , maar we hopen volgend jaar ook weer een reisje te gaan maken.
Geniet ervan en nog veel mooie camperkilometers.
Groetjes van Rinus en Marie= De Blokjes.