De moezel
23 Augustus 2011 | Duitsland, Berlijn
Het wordt vervolgd..
24 Augustus 2011 - 07:47
Marie Blok:
Hallo camperaars heb jullie verslag weer met een glimlach gelezen. Vorig jaar zijn we jullie daar in Mehring nog tegen gekomen. Nu zijn we nog ff thuis, dit weekend naar de caravansalon in Dusseldorf. En als eind September hier nog alles goed is dan gaan we richting frankrijk -spanje. Altijd weer leuk om jullie verslagen te lezen, en zeker over een streek waar we zelf ook al tig keren zijn geweest.
Nog heel veel mooie dagen daar en groetjes van ons.
Rinus en Marie =Blokjes. -
24 Augustus 2011 - 10:05
Spekkiess:
Het is weer leuk om te lezen-meemaken is nog leuker.
Hier regend het al de heeeeele morgen,
of het nooit op komt.GOEIE reis nog.
GROETJES -
24 Augustus 2011 - 18:13
Ed:
Ziet er goed uit hoor. Het lijkt een beetje op Brugge als ik zo de foto's zie. Wie is eigenlijk die ouwe man met dat gele overhemd op die foto ? :-).
Verkopen ze in Duitsland ook iets anders als alcohol of niet ? Hahaha, geniet er van (maar niet te veel hè) ;-).
Tot volgende maand. Gaan we ff weer een happie eten ! :-).
Groetjes van jullie leukste zoon, mooiste schoondochter, grootste kleinzoon en middelste kleinzoon. -
30 Augustus 2011 - 19:10
Magda En Bert:
Jullie reisverslagen met belangstelling gevolgd. Kijk uit naar de volgende belevenissen. -
02 September 2011 - 08:44
Sandra:
Nou jullie hebben het weer goed naar de zin zo te lezen. Leuk die leuk, haha. Gezellig dat de buurtjes even langs kwamen.
Veel plezier verder!
Ons zijn ook een paar mooie zomerse dagen beloofd, ziet er vandaag in elk geval goed uit.
xxx