Verder langs de moezel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van demeeuwen - WaarBenJij.nu Verder langs de moezel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van demeeuwen - WaarBenJij.nu

Verder langs de moezel

Door: demeeuwen

Blijf op de hoogte en volg

08 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Donderdag de 28e zijn we naar Cochem gefietst. Het was prachtig weer en erg gezellig daar. Het is daar altijd druk omdat daar de rondvaart boten aanleggen en er staan ook altijd bussen. Daar wat gegeten en ´smiddags aan de andere kant van de moezel gaan fietsen. Gestopt in Beilstein voor een kouwe klets en het stadje beken. Door naar Senheim ook weer een kouwe genomen.Daar waren allemaal tractoren en daar werd de mooiste uitgekozen. Over de brug met het fietsje en terug naar de camper. Gelukkig heb ik een elec fiets.Vrijdag met de camper naar Ediger Eller.Dat is klein stadje maar wel leuk. Waar je heerlijk piza kan eten. Zaterdag weer naar Senheim gefietst want er was wijnfeest.Even de wijn geproefd natuurlijk . Er waren veel Hollanders . Dus aan gezelschap geen gebrek. Zondag Piza eten en maandag door naar Kinheim en daar hadden regen. door naar Graach dat is 3 km van Bern Kastel daar zijn we heen gaan lopen. Gelukkig weer goed weer. Woensdag door naar Minheim daar was een mooie camper plaats was ons verteld en dat klopte ook. Gefietst naar Bern Kastel en met de boot terug. Zaterdag naar Neumagen. Daar staan we nu bij een haven en aan de moezel. hier hebben ze een wasmachine en droger.Maar alles buiten gedroogd Heerlijk weer.
Vanmorgen was het mis maar gelukkig is het nu weer droog. Frans ging vanmorgen het vuil zakje weg brengen en er werd naar hem geroepen van hoe kom jij nou hier. Het waren Dolf en Corry uit het bungalow park in Ouddorp.Die kennen we van wintersport. Ze hebben de heleboel verkocht en zijn verhuist. En ook een camper gekocht.Wat is de wereld toch klein.Even lekker bij gekletst en zij zijn vandaag weer vertrokken.Morgen gaan we naar Mering.

• 09 Juli 2012 - 16:35

Lies H.:

hoi vakantiegangers .
    Wat hebben we het toch slecht .
    Al die kouwe kletsen en pizza"s.
    Jammer van al die regen , maar het is hier ook wisselvallig weer.
    Geniet er ondanks toch lekker van.
    Tot het einde van de maand.
    groetjes

• 10 Juli 2012 - 09:36

HELLO:

Hello
    I saw your nice profile,and something motivated me to communicate with you,My Dear in your usual time may it pleases you to write me back in email address ( jenicaithamar@yahoo.com ) so that i can send you my pictures and also tell you more about myself.A friendship is the foundation build on other relative things to come.May God bless you as i wait impatiently to hear from you. Your lonely friend,
    jenica

( jenicaithamar@yahoo.com )

Hello
    jenica

( jenicaithamar@yahoo.com )

• 17 Juli 2012 - 12:35

Mirjam:

waar zitten jullie nu hebben julllie
    mooi weer, ????
    Groetjes Thijs en Mirjam,