Hong Kong - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van demeeuwen - WaarBenJij.nu Hong Kong - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van demeeuwen - WaarBenJij.nu

Hong Kong

Door: demeeuwen

Blijf op de hoogte en volg

29 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam

We zijn rond 11 uur thuis vertrokken met een taxi busje naar schiphol.
We zijn met ruim een half uur vertraging met het vliegtuig vertrokken naar Frankfurt.In de hoop dat we daar door konden. Ze waren daar aan het staken. Maar gelukkig gingen de reizen buiten europa wel door. Op de juiste tijd vertrok het vliegtuig. de andere morgen onze tijd 5 uur in de morgen zijn we geland in Hong Kong.Hier was de tijd toen 12 uur in de middag.Je moet een poosje vliegen maar dan heb je ook wat. Daar op het vliegveld koop je een kaartje voor de trein en de bus die je naar je hotel brengt.Daar waren de kamers nog niet klaar en we zijn naar Hong kong eiland gegaan naar een beurs.Toen we terug kwamen waren de kamers klaar .Lekker even wassen en we waren weer het ventje. 7 uur werden we opgehaald en zijn we bij een chinees gaan eten. Niet zo maar een chinees. Niet te geloven wat je daar kan eten.Bijvoorbeeld Kip in klei gebakken.Zag er lekker uit.
Half 10 eindelijk op bed en geslapen als een Roos.Vandaag Hong Kong weer onveilig gemaakt en vanavond gaan we naar een licht show en morgen weer in vliegtuig naar Kuala loempore.

Groetje uit Hong Kong

• 29 Februari 2012 - 12:17

De Blokjes:

Nou leuk hoor het eerste verslag heb ik gelezen. Hoop dat er nog veel leuke verslagen bijkomen. Wij wensen jullie een super vakantie toe.
    Groetjes van de Blokjes.

• 05 Maart 2012 - 16:48

Ed & Marcia:

Altijd fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen daar. Gelukkig dat jullie geen last hadden van die vervelende stakingen. Geniet van jullie reis.

• 19 Maart 2012 - 10:43

Thea:

Gelukkig dat jullie niets met de staking te maken hadden. Anders had Henk gewoon zelf een vliegtuig bestuurd. Want je begrijpt wel dat hij niet op zijn koffertje gaat zitten wachten tot er een plane de lucht in gaat.
    Fijne voortzetting van de reis.
    Groetjes van Thea.