rondreis Portugal - Reisverslag uit Manta Rota, Portugal van demeeuwen - WaarBenJij.nu rondreis Portugal - Reisverslag uit Manta Rota, Portugal van demeeuwen - WaarBenJij.nu

rondreis Portugal

Door: demeeuwen

Blijf op de hoogte en volg

02 April 2014 | Portugal, Manta Rota

Na Luz de Tavira zijn we naar Pedras del Rei gegaan . We stonden vlak aan de lagune. Daar zag je als het vloed of eb was. Of de lagune stond vol met water of stond bijna droog. Van de camperplaats kon je over een drijvende brug naar een treintje en die bracht je bij het strand en de zee. Daar was vroeger een heel klein plaatsje waar 80 vissers woonden. In hele kleine huisjes zonder stroom of water.Ze hadden wel water putten. Ze visten daar op tonijn.Als herinnering aan die tijd staan er heel veel ankers. De huisjes zijn omgetoverd als winkeltjes en restaurantjes en strand faciliteiten.
Nu staan we in Manta Rota. Ook een mooie plaats aan het strand.

• 03 April 2014 - 11:22

Thea D Groot:

Dit zijn nog eens leuke dingen voor de mensen. Weer eens iets nieuws. Albufeira en al die andere toeristische trekpleisters kennen we allemaal wel. En zo naderen jullie langzaamaan de bestemming waar het grote familiefeest gaat plaatsvinden. Spannend hoor!!

• 03 April 2014 - 14:55

Ed:

Ik kijk er al naar uit Thea. Nog precies 3 weken en dan gaan we. Zin in !

• 04 April 2014 - 14:05

Thea De Groot:

Ed, ik ken jou niet: jij kent mij niet. Maar wat leuk dat jij op mij reageert. Ons gemeenschappelijk " belang". Jouw ouders, mijn oude buuffies. Ik wil je in ieder geval hele fijne dagen toewensen met de hele familie. Koester het, want het is UNIEK.( ik weet waar ik over praat uit ervaring ) oud buuf Thea